Much more than just an office!

Stella Custom Glass Hardware Headquarters

Understanding the need for visual communication between various departments within the operation a full height laminated glass screen was created between shop and office. A combination of compression strut and pre tensioned cables ensured that tensile forces were not transferred to the roof structure above or the slab below. Not only did Stella focus on its hardware design but engineering design also played a big part in the process as well.

In order to showcase our Posiglaze system, a dividing barrier was installed between the office and recreation areas. The installation was a simple process of bolting the base shoe to the concrete followed by installation of the glass which was bolted in place after alignment.

The office is also the showroom for the sliding and bi-folding doors.

Download VUE Brochure

Location:

Burnaby, BC

Architect:

Perkins + Will

Contractor:

South Coast Glazing

Application:

Structural Glass Wall Systems